Tess, Dieuwe, Erik & Nelly – Valencia – Onderwijs Assistent

Meet Tess, Dieuwe, Erik & Nelly!

Deze stagiaires studeren MBO Onderwijs Assistent in Nederland en lopen samen stage in Valencia! Aangezien zij samen in de klas zitten in Nederland, hebben zij via DSA samen een stageplek en woning kunnen regelen. Zij lopen stage op een internationale school en assisteren lessen aan kinderen van 3 en 4 jaar. Zij volgen hier hun passie in het buitenland.

Tess, Dieuwe, Erik en Nelly wonen samen in een appartement dicht bij het strand en zij zijn erg tevreden over de woonsituatie. Het appartement is schoon en samen koken ze vaak avondeten, spelen spelletjes en gaan regelmatig uit.

Tess haar zus heeft ook in het buitenland stagegelopen en dit inspireerde haar om dit te doen, ze vindt het geweldig om de taal en de stad ontdekken. In het begin moest zij erg wennen aan haar nieuwe omgeving. Bijvoorbeeld de tijden van eten en de Spanjaarden zijn een stuk rustiger vergeleken met Nederlanders. Inmiddels voelt Tess zich helemaal op haar plek hier en is zij gewend.

Dieuwe heeft het naar erg naar zijn zin op stage en is warm verwelkomd binnen het team. Hij heeft veel verantwoordelijkheden en wordt erg serieus genomen. Het werk is gevarieerd en hij mag zelf kiezen hoe hij zijn dagen zou willen inplannen. In het begin was het voor hem wennen, het verhuizen naar het buitenland, de nieuwe cultuur, de inwoners en een veel grotere stad. Na een aantal weken is hij helemaal gewend en geniet hij elke dag van het mooie Valencia! Dieuwe is tevreden met zijn woning en gaat er vaak op uit met zijn huisgenoten.

Erik is erg blij dat hij dit avontuur in Valencia is aangegaan met zijn vrienden. Hij zit helemaal op zijn plek en gaat elke dag met plezier naar stage toe. Zijn stage en huis zijn makkelijk te bereiken met de metro en hij vindt het fijn dat hij elke dag samen met zijn vrienden kan reizen. Ook is hij erg tevreden met de woning en verloopt de communicatie met de huurbaas soepel!

Nelly heeft gekozen voor een stage in het buitenland om het onderwijs te ontdekken buiten Nederland. Het verschil met scholen in Nederland en Valencia zijn de werkuren. In Valencia zijn de dagen langer en focussen zij hier meer op het complimenteren van de kinderen in plaats van aangeven wat er fout gaat. Het onderwijs in Valencia wil de kinderen meer zelfverzekerdheid geven en echt de focus leggen op wat zij goed doen.

Heb je ook interesse in deze vacature? Plan hier je vrijblijvende online intake in!

Summer Course Barcelona
Deze zomer Spaans leren
onder de zon?
Bekijk direct het aanbod
close-link
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00