Summer Course

Heeft je talenkennis een boost nodig? Kom dan deze zomer naar Barcelona!

Met onze Summer Courses leer je Spaans onder de Spaanse zon! Vergroot je baankansen en start deze zomer één van onze ALL-IN Summer Courses!
Waarom Spaans leren in Barcelona?
Barcelona is een erg bruisende stad, waar cultuur, zee, zon en lekker eten samenkomen. Je komt er mensen tegen van over de hele wereld en dat maakt de stad erg divers en inspirerend. Met onze Summer Course leer je Spaans niet alleen op papier, maar pas je het gelijk toe in de praktijk. Wanneer je een koffie besteld in het tentje op de hoek, tijdens het boodschappen doen in de supermarkt of wanneer je mensen ontmoet in de stad, de taal is overal.

Taalschool
De taalschool waarmee DSA samenwerkt, neemt de tijd om naar onze studenten te luisteren, zodat ze begrijpen wat ze nodig hebben. Met 13 scholen in Spanje en Latijns-Amerika verwelkomt de school vele duizenden studenten per jaar. Deze scholen zijn groot genoeg om het hele jaar door een grote verscheidenheid aan cursussen en andere diensten aan te bieden, maar klein genoeg om persoonlijke service te bieden. De leraren zijn ervaren professionals die hun passie en enthousiasme overbrengen in de les. Ze onderwijzen native Spaans in kleine groepen omdat ze geloven dat dit de meest plezierige en stimulerende leeromgeving biedt. De scholen zijn als een thuishaven in het buitenland, centraal gelegen en voorzien van alles wat een student nodig heeft.

Indeling op niveau
Voorafgaand aan de lessen wordt het niveau bepaald en word je ingedeeld in een intensieve 20-klas. Met een communicatieve methodiek zorgen de Intensief 20 lessen voor een snelle verbetering en onderdompeling in de Spaanse taal. Het doel van deze cursussen is dat je kunt communiceren en je Spaans kunt toepassen in alledaagse situaties. Met de Intensief 20 heb je respectievelijk 4 tot 5 lessen per dag, van maandag tot en met vrijdag. Vanuit de taalschool krijg je een Portal waar je alle informatie kunt inzien.

Naast de lessen organiseert de taalschool ook trips waar je (tegen vergoeding) aan kunt deelnemen en je kunt onderdompelen in de Spaanse cultuur.

Je volgt van maandag tot en met vrijdag taallessen; 4 uur per dag. De rest van de tijd ben je vrij en kan je de stad ontdekken, naar het strand gaan, winkelen, uitgaan en andere leuke dingen doen.

Wat krijg je?
- Twee weken taalles Spaans
- Een eigen kamer in een appartement met andere studenten
- Een onvergetelijke ervaring, nieuwe vrienden en een zelfvertrouwen boost!
- In geval van nood zijn wij op locatie, dus je staat er niet alleen voor.

Vanaf € 960,- heb je al een ALL-IN pakket voor 2 weken, in het zonnige Barcelona! Wij bieden pakketen aan tussen de 2 en 6 weken!   

Startdata Barcelona: In juli en augustus elke maandag van de week. Interesse? Plan hier je gratis intake of stuur een mail naar hello@dutchstudentsabroad.com
 


× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00