Ervaring Elsa – Marketing en Communicatie stage in Barcelona

Elsa loopt stage in Barcelona!

Op 17 augustus ben ik aangekomen in Barcelona om een Marketing & Communicatie stage te lopen in Barcelona.

Ik kende mijn huisgenoten van te voren niet, maar ik had het echt niet beter kunnen treffen! Ik woon met vier anderen in een appartement in Clot, wat net iets verder van het centrum gelegen is.
Na enkele dagen de tijd te hebben gehad om een beetje te wennen begon op maandag 21 augustus onze Spaanse les. Mijn huisgenoten, met uitzondering van een die later een avondcursus zou gaan doen, deden hier ook aan mee.

Na deze twee weken les begon het echte leven en begonnen op maandag vier september onze stages. Op dit moment zit ik in de elfde week van mijn stage. Dit is een Nederlands bedrijf dat zich richt op toeristen. We hebben dan ook veel Nederlandse klanten waarmee je dus gewoon Nederlands spreekt. Daarnaast zijn er ook genoeg mogelijkheden om Engels en Spaans te spreken tegen anderen buitenlandse klanten. Het bedrijf werkt in dagen van twee shifts. Je werkt dus of een of twee shifts op een dag. Een shift is van 10:00 tot 15:00 of van 15:00 tot 20:00. Als ik dus twee shifts op een dag draai dan werk ik van 10:00 tot 20:00. Naast mijzelf lopen hier nog drie andere stagiaires stage, waarmee het altijd erg gezellig is.

Ik heb hier ook super leuke mensen ontmoet via Spaanse les en Dutch Students Abroad, waar ik ook zeker mee ga afspreken terug in Nederland! In mijn vrije tijd hoef ik mij ook zeker niet te vervelen hier, er is altijd genoeg te doen! Er is altijd wel iemand om mee te gaan shoppen, een drankje mee te doen of een klas rooftop yoga mee te volgen. We kunnen naar de Bunkers of naar een van de andere mooie plekjes hier in Barcelona. Kortom, ik heb een geweldige buitenlandse stage ervaring op gedaan en ik zie er nu al tegen op om snel al weer naar huis te mogen.

Meer weten over stagelopen in Barcelona? machteld@dutchstudentsabroad.com

Summer Course Barcelona
Deze zomer Spaans leren
onder de zon?
Bekijk direct het aanbod
close-link
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00