Explore Erasmus+

ORGANIZE YOUR ERASMUS+ PROJECTS WITH US
Barcelona - Madrid - Valencia - Berlijn

Students Explore

Voor studenten maken we Erasmus+ projectweken van 12-14 dagen. Dit kan per klas, sector of als school, waarbij verschillende opleidingen zich kunnen aanmelden. Het ontdekken van eigen interculturele competenties staat centraal: door middel van taal en cultuurlessen, snuffelstages, gastsprekers, projecten met Spaanse en Duitse Mbo-scholen en burgerschapsactiviteiten. Voor studenten een onvergetelijke ervaring die zij de rest van hun leven meenemen.

Teachers Explore 

Voor docenten en BPV coördinatoren bieden wij trips aan van 3-5 dagen waarbij samenwerking en contact met een andere school centraal staat. Naast job-shadowing en ervaring opdoen op een buitenlandse school, duiken deelnemers in de wereld van het leven van de student in het buitenland. We bezoeken leerbedrijven, volgen een lesje Spaans en ontdekken de stad op de fiets. Alles per sector op maat gemaakt!  

Inclusion

Inclusie is en wordt steeds belangrijker! Omdat wij van mening zijn dat elke student een buitenlandervaring verdient organiseren wij, al meerdere jaren, Erasmus+ trajecten voor Entree en Niveau 2 studenten. Deze projecten zijn tussen de 5 en 7 dagen en geven de studenten een prachtige ervaring. Studenten worden gekoppeld aan een buddy, studenten die een reguliere (lange) stage lopen, volgen taal- en cultuurlessen, ontdekken de stad onder begeleiding en zelfstandig doormiddel van burgerschapsactiviteiten. Een afwisselend programma dat naast de docenten vanuit school door de collega’s van DSA wordt begeleid. In nauw overleg bespreken we vooraf de programmaonderdelen zodat deze passen als een handschoen.  
Ben je enthousiast? 
Neem gerust contact op om over de mogelijkheden te praten.
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00