Stagebedrijven

Stagebedrijf zijn betekent open staan voor een jonge, enthousiaste student die graag in uw bedrijf leert, werkt en meedenkt! Sinds 2007 hebben wij op de verschillende locaties een sterk netwerk opgebouwd van betrokken stagebedrijven. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste stagebedrijven.
Een nieuw stagebedrijf dient aan een aantal criteria van de SBB te voldoen.

Waaronder het bieden van inhoudelijke en persoonlijke begeleiding, het creëren van een werkplek en het aanbieden voldoende, gevarieerde werkzaamheden die overeenkomen met de opleiding van een student. Daarnaast de bereidheid u te laten erkennen door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven. (zie voor meer informatie www.s-bb.nl)

STAGEBEDRIJVEN ZIJN VRIJ IN HET GEVEN VAN EEN STAGEVERGOEDING.

Voor studenten is een kleine maandelijkse vergoeding echter zeer welkom.

Als stagebedrijf is het goed om te weten dat Dutch Students Abroad ten alle tijden bereikbaar is om u als leerbedrijf te ondersteunen tijdens de stageperiode van een student binnen uw bedrijf.

De studenten die zich aanmelden zijn 18 jaar en ouder, volgen een MBO of HBO opleiding, en komen voor minimaal 12 weken stage lopen. Daarnaast spreken zij goed Engels en vrijwel alle studenten starten het traject met een intensieve cursus Spaans of Duits.
WILT U NAGAAN OF UW BEDRIJF IN AANMERKING KOMT ALS STAGEBEDRIJF
of wilt u zich aanmelden, dan horen wij dat graag!
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00