Minke – Valencia – Manager Ondernemer Horeca

Meet Minke!

Minke is Manager Ondernemer Horeca student aan het MBO en loopt stage in het prachtige Valencia. Zij loopt stage bij een van de grootste hotelketens in Valencia. Het bedrijf verhuurd ook kamers aan young professionals en studenten. Minke heeft veel verantwoordelijkheden en gevarieerd werk. Ze houd zich bezig met bijvoorbeeld het in- en uitchecken van gasten en helpt bij het verhuren van kamers.

Minke is met een warm welkom ontvangen binnen het team. Het is een divers team met veel verschillende soorten mensen! Ze voelde zich op de eerste dag al helemaal op haar gemak. De werkdruk in Spanje ligt een stuk lager, er is meer tijd voor jezelf en je kan rustig aan de slag met je taken.

Minke heeft haar stage en kamer via DSA geregeld en is super tevreden over de service. Ze heeft het gevoel dat ze gelijk een berichtje kan sturen indien er iets is en voelt zich op haar gemak om vragen te stellen! Ze geniet volop van haar tijd in Valencia en gaat regelmatig met vrienden op pad. Dit is voor Minke een avontuur die ze nooit zal vergeten!

Heb je ook interesse in deze vacature? Plan hier je vrijblijvende online intake in!

Summer Course Barcelona
Deze zomer Spaans leren
onder de zon?
Bekijk direct het aanbod
close-link
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00