‘Een van de mooiste periodes van mijn Leven’- Stage-ervaring Noël in Madrid

”Overcapiciteit aan nightlife”

Mijn stage in Madrid was in de periode van vier februari tot en met vier juni 2019, een van de mooiste periodes van mijn Leven. Je komt zoveel nieuwe dingen tegen op zo’n reis. Alleen dat maakt het al de moeite waard om een buitenlandse stage te volgen. Dutch Students Abroad doet hier nog eens een schepje bovenop door bijvoorbeeld borrels voor een nieuwe lichting studenten te organiseren. Zo leer je nieuwe mensen kennen en kan het creëren van vriendschappen en het verkennen van deze bloedmooie stad beginnen.

Madrid heeft een overcapaciteit aan Nightlife voor studenten. Denk hierbij aan: barretjes, clubs, studenten wijk Malasana en nog veel meer. Of Madrid een stad is voor kunst en bezienswaardigheden? Daar hoef je geen seconde over te twijfelen. De stad straalt het koninkrijk van Spanje dubbel en dik uit!

Mijn dank gaat uit naar Dutch Students Abroad die mij de ondersteuning heeft gegeven tijdens de stage in Madrid die ik nodig had. Een aanrader voor iedere student die opzoek is naar Housing & Internships.

Summer Course Barcelona
Deze zomer Spaans leren
onder de zon?
Bekijk direct het aanbod
close-link
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00