Ervaring Daisy in Barcelona ”Herinnering voor de rest van je leven.”

In Barcelona liep ik stage bij een appartementen verhuurbedrijf. Door Dutch Students Abroad ben ik bij dit bedrijf geplaatst en kon ik gedurende mijn stageperiode eventueel terecht met vragen. Door in het buitenland stage te lopen leer je een andere cultuur kennen, maar je leert jezelf vooral persoonlijk ontwikkelen. Het leven in Barcelona is bijvoorbeeld heel anders dan in Nederland. Iedereen leeft ’s avonds op straat en overdag is er siësta.

Gedurende deze stageperiode woonde ik in de wijk Eixample. Dit is een wijk die heel dicht bij het centrum ligt. Door de vele metrohaltes in Barcelona is alles goed te bereizen en ben je zo op de plaats van je bestemming.

Zelf verwachtte ik dat het drukke seizoen voorbij zou zijn in Barcelona, aangezien ik van september tot en met februari stage liep. Dit is absoluut niet zo.Het blijft er namelijk het hele jaar druk, doordat het een echte wereldstad is. Hierdoor is er altijd wat te beleven op straat, wat het heel gezellig maakt!

Ik zou zeker nog een keer terug willen naar Barcelona om te zien waar ik die tijd heb geleefd. Het is dan ook zeker aan te bevelen om stage te lopen in het buitenland, omdat het een mooie herinnering is voor de rest van je leven!

Meer weten over stagelopen in Barcelona? machteld@dutchstudentsabroad.com

 

Summer Course Barcelona
Deze zomer Spaans leren
onder de zon?
Bekijk direct het aanbod
close-link
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00