Stage-ervaring Menno in Madrid!

Mijn avontuur begon met het kiezen van land en bestemming. Ik wist honderd procent zeker dat ik in Spanje mijn buitenlandse stage wilde doen, alleen moest ik wel kiezen tussen een stage in Barcelona of Madrid. De keuze was eerlijk gezegd snel gemaakt, dit kwam omdat er een paar specifiek voordelen aan Madrid zaten verbonden. Een paar hiervan zijn: internationale stad, keuze uit veel bedrijven met elk een andere branche, Real Madrid en natuurlijk het uitgaansleven.

Dutch Students Abroad heeft voor ons (mijn klasgenoten en ik) huisvesting geregeld in DE straat van Madrid. In deze straat kan je van alles vinden, van winkels tot barretjes! Dit maakt een stage in Madrid nog mooier.

De clubs die in hartje Madrid zitten zijn niet te vergelijken met Nederland. Hier zijn een paar voorbeelden van clubs die het waard zijn om een keer te bekijken. Teatro Kapital, Le boutique Club en Joy Eslava. Waarvan ik Joy Eslava toch wel het leukste vond.

Mijn stage-avontuur in Madrid heeft in totaal vier maanden geduurd. Tijdens deze maanden zullen je zelfstandigheid en zelfvertrouwen erg gestimuleerd worden. Dit komt toch omdat je erg op jezelf bent aangewezen in een vreemd land. Het zal niet altijd meevallen maar het is belangrijk dat je dit ziet als een extra ervaring die later van toepassing zal komen.

Wil jij ook stagelopen in Madrid? Schrijf je nu in!
Summer Course Barcelona
Deze zomer Spaans leren
onder de zon?
Bekijk direct het aanbod
close-link
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00