Lars – Berlijn – Marketing & Communicatie

Meet Lars!

Lars is een enthousiaste student Marketing & Communicatie die momenteel zijn stage loopt onder de begeleiding van Alex. Hij heeft het enorm naar zijn zin bij een super hip bedrijf, gevestigd in het bruisende hart van Berlijn. Dit bedrijf, dat gespecialiseerd is in het opknappen en verkopen van vintage fietsen, biedt Lars een dynamische en inspirerende leeromgeving.

Elke dag leert Lars nieuwe en waardevolle vaardigheden die essentieel zijn voor zijn toekomstige carrière. Hij verdiept zich in het creëren van effectieve social media posts, waardoor hij begrijpt hoe hij de doelgroep het beste kan bereiken en betrekken. Daarnaast maakt hij kennis met de nuances van SEO, wat cruciaal is voor de online zichtbaarheid van het bedrijf. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt hij ook de kans om zich te ontwikkelen in productfotografie, een vaardigheid die zijn creativiteit en oog voor detail stimuleert.

Onder de begeleiding van Alex en te midden van de creatieve sfeer van Berlijn, groeit Lars niet alleen professioneel maar ook persoonlijk. Zijn stage is een waardevolle ervaring die hem de praktische kennis en het zelfvertrouwen geeft om succesvol te zijn in de wereld van Marketing & Communicatie.

Heb je ook interesse in deze vacature? Plan hier je vrijblijvende online intake in!

Summer Course Barcelona
Deze zomer Spaans leren
onder de zon?
Bekijk direct het aanbod
close-link
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00