Ervaring Suus en Suzanne- Stage in Barcelona

Hallo, wij zijn Sanne en Suus en zijn 21 en 20 jaar oud. Wij zitten in ons laatste jaar van de opleiding horecaondernemer manager niveau vier op het Koning Willem 1 College. 

Voor onze opleiding zijn we samen naar Barcelona gekomen om vijf maanden onze eindstage te lopen. Dit om meer ervaring op te doen van de hospitality in het buitenland. 

Zelf spraken we geen Spaans, dus hebben we in de eerste twee weken hebben wij een taalcursus gevolgd. Waar je de Spaanse taal maar ook nieuwe mensen leert kennen. 

Barcelona is een geweldige stad om je stage te volgen, er is altijd wat te beleven. Zit je nu op het strand of in de stad het is overal gezellig. Zo kun je in je vrijetijd of na je stagedag genoeg leuke dingen beleven. 

Met onze voorliefde voor de horeca kunnen wij hier goed terecht voor zowel onze stage als vrije tijd. 

We wonen samen met drie andere huisgenoten in een appartement. Het is gelegen in een mooie omgeving op loopafstand van de Sagrada Familia. Inclusief een dicht bij liggende metrohalte. 

Het is zeker een aanrader om in deze stad stage komen te lopen, om nieuwe en leuke ervaringen op te doen! Samen met Dutch Student Aboard weet je zeker dat je op een goede plek wordt gezet. 

Summer Course Barcelona
Deze zomer Spaans leren
onder de zon?
Bekijk direct het aanbod
close-link
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00