Ervaring Eva- Stage in Valencia

Hallo, ik ben Eva en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding facilitair leidinggevende niveau vier op het Graafschap College. 

Voor mijn opleiding ben ik voor een half jaar naar het prachtige Valencia gegaan. Waarom ik voor Valencia heb gekozen is omdat het een kleinere stad is dan Barcelona en Madrid. Ik heb bij deze stad het gevoel dat ik écht in Spanje loop en het is er bijna altijd lekker weer. Valencia is een stad waar altijd iets te beleven is. Er zitten ontzettend veel studenten en er is altijd wel iemand die een drankje of dergelijke met je wil doen! 

Ik ben het avontuur begonnen met eerst 2 weken Spaans cursus. Hier heb ik de basis van de taal geleerd en heel veel vrienden gemaakt. De les was erg leuk en werd op een fijne manier gegeven. 

Ik loop stage in een hostel. Het is een klein hostel waardoor we een hechte groep aan werknemers zijn. Mijn eerste stage dag was op mijn verjaardag. Mijn collega’s kende me nog niet eens en hadden mijn stoel al versierd en de kaarsjes aangestoken. Ik voelde me meteen welkom. Ik doe hier vooral de front office. Ook ben ik nu bezig met het opzetten van een meerjarig onderhoudsplan voor het hostel. Ik ga nooit met tegen zin naar stage. 

Ik woon samen met 6 andere studenten in een mooi appartement op loopafstand van de stad. Er zijn ontzettend veel restaurantjes, barretjes en pubs rond en om ons huis. 

Het is een onvergetelijke ervaring en ik zou het zeker iedereen aanraden! Dutch Student Abroads is een fijne organisatie waarbij je zeker weet dat je iets hebt om op terug te vallen! 

Summer Course Barcelona
Deze zomer Spaans leren
onder de zon?
Bekijk direct het aanbod
close-link
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00