Ervaring Vincent – Onderwijsassistent- stage in Barcelona ”Onwijs leuke tijd”

Onderwijsassistent-stage in Barcelona

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Vincent Tempelman. Ik zit nu in mijn vijfde week van mijn stage avontuur in #Barcelona. Tot nu toe geniet ik elke dag van de nieuwe dingen die ik leer, de nieuwe mensen die ik ontmoet en de heerlijke relaxte Spaanse cultuur.

Ik loop vier dagen in de week stage als Onderwijsassistent. Ik heb het tot nu toe heel erg naar mijn zin en ik vind het heel erg interessant om te zien hoe het onderwijs in Spanje eraan toe gaat.

In mijn vrije tijd zijn er genoeg leuke dingen te doen! Lekker verdwalen in de kleine smalle straatjes, bergen beklimmen in het noorden, zwemmen aan de kust, longboarden langs het waterfront, drankjes drinken bij een café, toerist uithangen op de Ramblas of gewoon lekker chillen in de vele mooie parken die Barcelona te bieden heeft. Er zijn genoeg leuke dingen te doen om je vrije dagen in te vullen. In de avond en nacht hoef je ook niet stil zitten er zijn genoeg cafeetjes, karaoke bar en clubs om jezelf te vermaken.

Daarom zal ik ook iedereen aanraden om een buitenland stage in Barcelona te doen. De ervaring die je opbouwt is enorm, de nieuwe vrienden die je leert kennen en een onwijs leuke tijd die je zal hebben!

Meer weten over stage in Barcelona? machteld@dutchstudentsabroad.com

Summer Course Barcelona
Deze zomer Spaans leren
onder de zon?
Bekijk direct het aanbod
close-link
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00