Katie – Valencia – Mediavormgeving

Meet Katie!

Katie is MBO stagiaire Mediavormgeving en loopt stage voor een mediabedrijf in Valencia. Katie wilde graag naar het buitenland om zich verder te ontwikkelen in het werkveld en om haar Engels te verbeteren. Zij wilde graag het leven ervaren in het prachtige, warme Valencia!

Katie loopt stage bij een mediabedrijf en houdt zich bezig met het creëren van posters, magazines en social media posts. Ook ondersteunt ze bij het hosten van walking tours binnen de stad. Haar stage is gevarieerd en Katie heeft de vrijheid om zelf nieuwe content te bedenken en posten. Zij heeft haar stage/woning geregeld via DSA en is tevreden over de service. “Ik ben goed geholpen, er wordt snel antwoord gegeven op mijn vragen en ik heb het gevoel dat ik bij hen terecht kan.” zegt Katie.

Het leven in Spanje is een stuk rustiger en er is bijna altijd mooi weer volgens Katie. Vergeleken met haar stad in Nederland, is Valencia een stuk mooier, veel meer natuur en alles is op loopafstand. In Nederland zijn de mensen op werk een stuk strenger en professioneler, in Spanje heb je meer plezier met de collega’s en kan je meer jezelf zijn. Ze raadt iedereen deze ervaring aan!

Heb je ook interesse in deze vacature? Plan hier je vrijblijvende online intake in!

Summer Course Barcelona
Deze zomer Spaans leren
onder de zon?
Bekijk direct het aanbod
close-link
× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00