Privacybeleid Dutch Students Abroad

Wij zijn ons ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons. We gaan dan ook zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Hoe we dat precies doen, lees je op deze pagina.

In diverse formulieren op  de site van Dutch Students Abroad wordt om je persoonlijke gegevens gevraagd.

Gebruik

Wij gebruiken je persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten: de aanmelding van een bemiddelingstraject in Spanje of in Berlijn. Wij gebruiken deze gegevens dan ook niet om je andere informatie toe te sturen. Wij verstrekken je persoonsgegevens enkel aan derden voor het doel waarom je je bij ons hebt aangemeld. ,Denk hierbij aan de bemiddeling voor een stageplaats in Berlijn of Spanje, de reservering voor een kamer of appartement of de aanmelding op een talenschool.

Bewaren en beschermen

Wij bewaren je persoonlijke gegevens niet langer dan nodig en verwerken en beveiligen ze zorgvuldig. Uiteraard voldoen wij aan de wettelijke plicht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens te melden dat wij persoonsgegevens verwerken.

Jouw gegevens

Je kunt de gegevens die jij ons hebt aangeleverd middels de inschrijving, op verzoek vragen te verwijderen.

Persoonsgegevens van zakelijke relaties

Dutch Students Abroad  verwerkt en verzamelt tevens  de persoonsgegevens van betrokkenen die werkzaam zijn voor ondernemingen waarmee wij zaken doen in het kader van onze core business.

Wijziging privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om het privacybeleid te wijzigen binnen het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens. Deze versie is opgesteld in mei 2018.

 

Vragen, opmerkingen of klachten

Hebt u vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van uw persoonsgegevens door Dutch Students Abroad dan kunt u schriftelijk of per e-mail contact met ons opnemen via machteld@dutchstudentsabroad.com

× Kan ik je helpen? Available from 08:00 to 18:00